Lisa B408 op Festival Boulevard

Lisa B408 op Festival Boulevard Den Bosch Op het Festival Boulevard is Lisa, B408 te zien; ervaringstheater van kunstenaar Hanneke Kuijpers over de wens een ander te zijn. De toeschouwer spelen zelf een rol als bezoeker van een trainingscentrum. Juf Lisa is de volmaakte vrouw: gitzwart pagekapsel, verpleegstersjurk en hoge schoenen. In het ene spreekkamertje onderwerpt ze je aan een psychologische test, in een verduisterde ruimte aait ze over je wang. Lisa maakt van ons betere mensen, gewapend tegen de eisen van alledag. T/m 16 aug CBK, Hekellaan 2. Inl: www.festivalboulevard.nl

Den Bosch

Op het Festival Boulevard is Lisa, B408 te zien; ervaringstheater van kunstenaar Hanneke Kuijpers over de wens een ander te zijn. De toeschouwer spelen zelf een rol als bezoeker van een trainingscentrum. Juf Lisa is de volmaakte vrouw: gitzwart pagekapsel, verpleegstersjurk en hoge schoenen. In het ene spreekkamertje onderwerpt ze je aan een psychologische test, in een verduisterde ruimte aait ze over je wang. Lisa maakt van ons betere mensen, gewapend tegen de eisen van alledag. T/m 16 aug CBK, Hekellaan 2. Inl: www.festivalboulevard.nl