Kindergrachtenfestival

Kindergrachtenfestival Amsterdam Noot is de mascotte van het Kindergrachtenfestival, het vaste onderdeel van het Grachtenfestival van 15 t/m 23 augustus. In ondermeer Artis, Hermitage, Joods Historisch Museum, Westerkerk en bijzondere locaties zijn concerten voor kinderen. Zo wordt op 16 augustus Wat niemand weet, een kleurrijke variatie op het verhaal van De Ark van Noach van Tonke Dragt tot leven gebracht op het mysterieuze Vuurtoreneiland. Met: Koperkwintet KWVIR en verteller Rudi van Hest. Opstapplaats: Zouthaven, Piet Heinkade 1. Inl www.grachtenfestival.nl Knapp, Ronald

Amsterdam

Noot is de mascotte van het Kindergrachtenfestival, het vaste onderdeel van het Grachtenfestival van 15 t/m 23 augustus. In ondermeer Artis, Hermitage, Joods Historisch Museum, Westerkerk en bijzondere locaties zijn concerten voor kinderen. Zo wordt op 16 augustus Wat niemand weet, een kleurrijke variatie op het verhaal van De Ark van Noach van Tonke Dragt tot leven gebracht op het mysterieuze Vuurtoreneiland. Met: Koperkwintet KWVIR en verteller Rudi van Hest. Opstapplaats: Zouthaven, Piet Heinkade 1. Inl www.grachtenfestival.nl