Ine Lamers

Ine Lamers Rotterdam Museum Boijmans Van Beuningen nodigde de Rotterdamse kunstenaar en filmmaker Ine Lamers uit voor een presentatie binnen De Collectie Twee, de huidige opstelling van de museumcollectie. In ‘Call Sheet’ laat Lamers haar videowerk USTALA (ik ben moe) voor de eerste keer zien in een museale context. Ook toont ze castingfoto’s, video stills en selecteerde ze kunstwerken uit de collectie met het idee onverwachte, inhoudelijke en visuele connecties tussen de videobeelden, de foto’s en haar keuze uit de collectie aan te kaarten. T/m begin 2010, Museumpark 18-20. Di-zo 11-17u 02. Ine Lamers, USTALA (ik ben moe/I’m tired), videostills, 2008

Rotterdam

Museum Boijmans Van Beuningen nodigde de Rotterdamse kunstenaar en filmmaker Ine Lamers uit voor een presentatie binnen De Collectie Twee, de huidige opstelling van de museumcollectie. In ‘Call Sheet’ laat Lamers haar videowerk USTALA (ik ben moe) voor de eerste keer zien in een museale context. Ook toont ze castingfoto’s, video stills en selecteerde ze kunstwerken uit de collectie met het idee onverwachte, inhoudelijke en visuele connecties tussen de videobeelden, de foto’s en haar keuze uit de collectie aan te kaarten. T/m begin 2010, Museumpark 18-20. Di-zo 11-17u