Grachtenfestival

Grachtenfestival De twaalfde editie van het Grachtenfestival begint op 15 augustus en brengt acht dagen lang meer dan 100 unieke concerten voor volwassenen en kinderen, in monumenten, musea en bij gastvrije Amsterdammers thuis. Ook zijn er rondvaarten en wandelingen, muziektheatervoorstellingen en masterclasses door jong talent en gevestigde namen. Hart van de festivalactiviteiten is dit jaar voor het eerst de Hermitage aan de Amstel, waar het festival opent met met Svadebka! De Dorpsbruiloft, een muziektheaterproductie naar Stravinsky’s Les Noces uit 1919. www.grachtenfestival.nl

De twaalfde editie van het Grachtenfestival begint op 15 augustus en brengt acht dagen lang meer dan 100 unieke concerten voor volwassenen en kinderen, in monumenten, musea en bij gastvrije Amsterdammers thuis. Ook zijn er rondvaarten en wandelingen, muziektheatervoorstellingen en masterclasses door jong talent en gevestigde namen. Hart van de festivalactiviteiten is dit jaar voor het eerst de Hermitage aan de Amstel, waar het festival opent met met Svadebka! De Dorpsbruiloft, een muziektheaterproductie naar Stravinsky’s Les Noces uit 1919. www.grachtenfestival.nl