Film van de dag

(Audrey Wells, 2003, VS/Ita) Diane Lane mag in de Toscaanse zon op de Vespa met Emiliano Novelli. RTL Nederland Under the Tuscan sun Deze foto is vrij van rechten voor publicatie van redactionele artikelen Naamsvermelding verplicht: Buena Vista Buena Vista International

Under the Tuscan Sun. Filmadaptatie van Frances Mayes’ gelijknamige, autobiografische bestseller. Gescheiden vrouw reist door Toscane, wordt verliefd op vervallen villa, koopt die in een opwelling, laat het door wat Polen opknappen en valt dan voor een veel jongere Italiaan. Maar zijn de cultuurverschillen te overbruggen? Verhaal speelt handig in op de aanlokkelijke droom om op een zonovergoten plek een nieuw, zorgeloos leven te beginnen. Met een hoofdrol voor de charmante Diane Lane. Prettig pretentieloos vermaak voor de zwoele nazomeravond. (Audrey Wells, 2003, VS/Ita), Eén, 20.50-22.40u.

André Waardenburg