Clijsters opnieuw te sterk voor topper

Clijsters opnieuw te sterk voor topper Cincinnati, 14 aug. Tennisster Kim Clijsters heeft gisteren in Cincinnati de kwartfinales bereikt via een zege op de nummer zes van de wereld, Svetlana Koeznetsova. De voormalig nummer één, wier rentree tot nu toe voorspoedig verloopt, versloeg de Russin in drie sets: 6-4, 4-6 en 6-2. Ze treft nu ranglijstaanvoerster Dinara Safina, die won van de Chinese Peng Shuai: 6-3 en 6-4. Bij het mannentoernooi in Montréal bereikte de voltallige top-8 van de wereld, onder wie de van een blessure herstelde Rafael Nadal, de kwartfinales. Foto AFP CINCINNATI - AUGUST 13: Kim Clijsters of Belgium serves to Svetlana Kuznetsova of Russia during Day 4 of the Western & Southern Financial Group Women's Open on August 13, 2009 at the Lindner Family Tennis Center in Cincinnati, Ohio. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == AFP