Betuwse tuinenroute

Betuwse tuinenroute Betuwe Tuineigenaren in de Betuwe openen 15 & 16 aug (10-17u) de hekken tijdens de Betuwse Tuinenroute. De route heeft langs unieke plekken, zoals de museumtuin in Culemborg, een door vrijwilligers onderhouden tuin op een historische pek, een sfeervolle tuin vol verassingen in Buurmalsen, de vijverpartij en bijzondere beplanting in Est. Veelal is er koffie en thee verkrijgbaar en zijn er planten te koop. Starten kan b.v. bij Henk en Riet de Koster, Rietveld 6a, Arkel. De tuin ligt t.o jacht- haven langs de Linge. Op de dijk parkeren. Inl www.betuw setuinenroute.nl Entree gratis.

Betuwe

Tuineigenaren in de Betuwe openen 15 & 16 aug (10-17u) de hekken tijdens de Betuwse Tuinenroute. De route heeft langs unieke plekken, zoals de museumtuin in Culemborg, een door vrijwilligers onderhouden tuin op een historische pek, een sfeervolle tuin vol verassingen in Buurmalsen, de vijverpartij en bijzondere beplanting in Est. Veelal is er koffie en thee verkrijgbaar en zijn er planten te koop. Starten kan b.v. bij Henk en Riet de Koster, Rietveld 6a, Arkel. De tuin ligt t.o jacht- haven langs de Linge. Op de dijk parkeren. Inl www.betuw setuinenroute.nl Entree gratis.