Artis bij zonsondergang

Artis bij zonsondergang KINDEREN Amsterdam Hoe overleeft een kameel in de woestijn en hoe voorkomt een nijlpaard dat zijn huid uitdroogt? Vragen over hoe dieren met warmte omgaan worden beantwoord tijdens een ‘Zinderende Zomerrondleiding’ in Artis. Alleen in juli, augustus en september te boeken vanaf 8 personen. En t/m eind augustus is Artis ook elke zaterdag open. Op de ZOOmeravonden zijn kijkjes achter de schermen, speciale dierverzorgerspraatjes, (kinder)theatervoorstellingen, avondrondleidingen, verhalenvertellers, Planetariumvoorstellingen en muziek. Inl www.artis.nl

Amsterdam

Hoe overleeft een kameel in de woestijn en hoe voorkomt een nijlpaard dat zijn huid uitdroogt? Vragen over hoe dieren met warmte omgaan worden beantwoord tijdens een ‘Zinderende Zomerrondleiding’ in Artis. Alleen in juli, augustus en september te boeken vanaf 8 personen. En t/m eind augustus is Artis ook elke zaterdag open. Op de ZOOmeravonden zijn kijkjes achter de schermen, speciale dierverzorgerspraatjes, (kinder)theatervoorstellingen, avondrondleidingen, verhalenvertellers, Planetariumvoorstellingen en muziek. Inl www.artis.nl