Wonen in een munitiebunker

Wonen in een munitiebunker Laarbruch, 12 aug. Voormalige opslagbunkers voor munitie van de Britse luchtmacht bij Kevelaer, vlak over de grens bij het Noord-Limburgse Bergen, zijn nu in handen van een vastgoedbedrijf. Het complex hoorde bij de luchtmachtbasis Laarbruch, die tot begin jaren negentig in bedrijf was. Een deel van de ruim 300 bunkers is omgebouwd tot vakantiewoning. Sommige worden permanent bewoond. Foto’s Flip Franssen Duitsland, Laarbruch, 10-8-2009 Voormalige opslagbunkers voor munitie van de Engelse luchtmacht bij Kevelaer worden verhuurd of verkocht aan particulieren en bedrijven. Het complex hoorde bij de luchtmachtbasis Laarbruch die tot begin 90er jaren operationeel was. Nu is het in handen van een vastgoedbedrijf en getransformeerd tot vakantiepark. Een deel van de ruim 300 bunkers zijn omgebouwd tot vakantiewoning. Ook wonen mensen er permanent en worden er een aantal verhuurd aan Ryanair die er piloten en cabinepersoneel in onderbrengen. Mensen uit Nederland zitten er ook. Gelegen vlak over de grens bij Bergen, Noord- Limburg. Foto: Flip Franssen Franssen, Flip