Australiërs op gelijke hoogte

Het cricketteam van Australië is in de serie testwedstrijden tegen Engeland, ook wel bekend als de Ashes, op gelijke hoogte gekomen. Australië won gisteren op overtuigende wijze de vierde testmatch van de Britten, waardoor de stand met nog één duel te spelen 1-1 is. De eerste en derde testmatch eindigden eerder in een draw.In elk geval zal Engeland dan een stuk sterker voor de dag moeten komen, want ook Strauss moest erkennen dat zijn team slecht presteerde in de vierde testmatch. "Het was allemaal ver b Het cricketteam van Australië is in de serie testwedstrijden tegen Engeland, ook wel bekend als de Ashes, op gelijke hoogte gekomen. Australië won gisteren op overtuigende wijze de vierde testmatch van de Britten, waardoor de stand met nog één duel te spelen 1-1 is. De eerste en derde testmatch eindigden eerder in een draw.In elk geval zal Engeland dan een stuk sterker voor de dag moeten komen, want ook Strauss moest erkennen dat zijn team slecht presteerde in de vierde testmatch. "Het was allemaal ver b Australia's Brad Haddin (L) and Marcus North (C) celebrate after Mitchell Johnson had taken the last England wicket to win the teat during the third day of the fourth Ashes cricket Test match between England and Australia at Headingley in Leeds, in northern England, on August 9, 2009. AFP PHOTO/ANDREW YATES AFP