Van Bronckhorst mist interland

ROTTERDAM, 8 aug. - Giovanni van Bronckhorst mist woensdag het oefenduel van het Nederlands elftal tegen Engeland. De speler van Feyenoord heeft een knieblessure. Bondscoach Bert van Marwijk roept geen vervanger voor Van Bronckhorst op. Hij begint maandag met 21 spelers aan de voorbereiding. Hij heeft Eljero Elia, Orlando Engelaar en Piet Velthuizen niet opgeroepen. Elia heeft een knieblessure. Doel: Maarten Stekelenburg (Ajax), Michel Vorm (FC Utrecht); verdediging: John Heitinga (Atlético Madrid), Edson Braafheid (Bayern München), Joris Mathijsen (HSV), Dirk Marcellis, André Ooijer (PSV), Gregory van der Wiel (Ajax); middenveld: Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder (Real Madrid), Mark van Bommel (Bayern), David Mendes da Silva, Stijn Schaars (AZ), Demy de Zeeuw (Ajax), Ibrahim Afellay (PSV), Nigel de Jong (Manchester City); aanval: Klaas Jan Huntelaar (AC Milan), Arjen Robben (Real Madrid), Ryan Babel, Dirk Kuijt (Liverpool), Robin van Persie (Arsenal).