Wendy and Lucy

Wendy and Lucy In: 4 bioscopen Wendy zoekt haar hond Lucy. De jonge vrouw, met kort gekapt haar, bruine kniebroek, vaal blauw T-shirt en afgetrapte sportschoenen, komt terecht bij wat zwervers. Een van hen heeft zich over Lucy ontfermd. Als Wendy een praatje aanknoopt, blijkt dat ze op weg is naar Alaska. Het schijnt dat ze daar wel wat mensen kunnen gebruiken in de visconservenfabriek. Ze reist en slaapt in een oude Honda. Wendy strandt in een klein gehucht en wordt gearresteerd voor winkeldiefstal. Als ze weer op vrije voeten is, blijkt Lucy weer zoek.

In: 4 bioscopen

Wendy zoekt haar hond Lucy. De jonge vrouw, met kort gekapt haar, bruine kniebroek, vaal blauw T-shirt en afgetrapte sportschoenen, komt terecht bij wat zwervers. Een van hen heeft zich over Lucy ontfermd. Als Wendy een praatje aanknoopt, blijkt dat ze op weg is naar Alaska. Het schijnt dat ze daar wel wat mensen kunnen gebruiken in de visconservenfabriek. Ze reist en slaapt in een oude Honda. Wendy strandt in een klein gehucht en wordt gearresteerd voor winkeldiefstal. Als ze weer op vrije voeten is, blijkt Lucy weer zoek.