Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

Techniek

Rondslingerende auto's en stenen

Rondslingerende auto’s en stenen Korneuburg. Bij het Oostenrijkse Korneuburg botsten gisteren een Duitse toeristenbus en een vrachtwagen op elkaar. Daarbij werd de bus over de middenberm op de andere rijstrook geworpen en de vrachtwagen belandde in de berm. Er viel een dode en achttien mensen raakten gewond. De dode was de bestuurder van een personenauto die werd geraakt door een steen die door zijn voorruit werd geslingerd. Foto Reuters A crashed German bus lies next to the motorway near the Austrian village of Korneuburg August 6, 2009. One person was killed and around 18 were injured in the accident when the bus collided with an lorry and a car, police reported. REUTERS/OEAMTC (AUSTRIA DISASTER TRANSPORT TRAVEL) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS
Rondslingerende auto’s en stenen Korneuburg. Bij het Oostenrijkse Korneuburg botsten gisteren een Duitse toeristenbus en een vrachtwagen op elkaar. Daarbij werd de bus over de middenberm op de andere rijstrook geworpen en de vrachtwagen belandde in de berm. Er viel een dode en achttien mensen raakten gewond. De dode was de bestuurder van een personenauto die werd geraakt door een steen die door zijn voorruit werd geslingerd. Foto Reuters A crashed German bus lies next to the motorway near the Austrian village of Korneuburg August 6, 2009. One person was killed and around 18 were injured in the accident when the bus collided with an lorry and a car, police reported. REUTERS/OEAMTC (AUSTRIA DISASTER TRANSPORT TRAVEL) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS REUTERS