Overige films

Bandidas (Joachim Roenning, 2006, VS/Mexico/Frankrijk). Ergens ver weg klinkt de echo van Viva María! (met Brigitte Bardot en Jeanne Moreau) in dit povere excuus om twee wulpse Latijns-Amerikaanse filmsterren bijeen te brengen. Salma Hayek en Penélope Cruz bundelen hun krachten als een Amerikaanse aartsschurk (Dwight Yoakam) zijn intriges naar Mexico meeneemt. Veel te onschuldig om ranzig genoemd te worden. RTL5, 20.30-22.10u.

Garage Days (Alex Proyas, 2002, Australië). Romantische tragikomedie over de worsteling van een rockbandje biedt aardige inzichten in de muzikale scene van Sydney. RTL8, 20.30-22.30u.

Unbreakable (M. Night Shyamalan, 2000, VS). Vierde film van de Amerikaans-Indiase regisseur is net als zijn megahit The Sixth Sense een spookachtige thriller en in veel opzichten ook een echt vervolg. Andermaal een meditatieve atmosfeer en een fenomenale rol voor Bruce Willis, nu als veertiger die als enige een ernstig treinongeluk overleeft en zich voor de vraag geplaatst ziet wat de bedoeling is van die wonderbaarlijke redding. Mysterieuze Samuel L. Jackson staat hem bij.Eén, 21.05-22.48u.

Old School (Todd Phillips, 2003, VS). Van seks doordrenkte reünistenkomedie met Luke Wilson.BBC1, 0.25-1.50u.