Orlando Festival

Orlando Festival Kerkrade Al 28 jaar komen bevlogen amateurs, professionele musici en hun publiek samen voor een intensieve kamermuziekweek in de sfeervolle abdij Rolduc in Kerkrade. Overdag krijgen ensembles van jonge en volwassen cursisten les van gerenommeerde musici. Jonge professionele strijkkwartetten volgen masterclasses bij een ‘oude meester'. Jeugdige finalisten van het Prinses Christina Concours vormen ensembles en krijgen kamermuziekles. ‘s Avonds treden de musici die overdag les geven, op in Theater Kerkrade. 9 t/m 16 aug. Inl www.orlandofestival.nl

Kerkrade

Al 28 jaar komen bevlogen amateurs, professionele musici en hun publiek samen voor een intensieve kamermuziekweek in de sfeervolle abdij Rolduc in Kerkrade. Overdag krijgen ensembles van jonge en volwassen cursisten les van gerenommeerde musici. Jonge professionele strijkkwartetten volgen masterclasses bij een ‘oude meester'. Jeugdige finalisten van het Prinses Christina Concours vormen ensembles en krijgen kamermuziekles. ‘s Avonds treden de musici die overdag les geven, op in Theater Kerkrade. 9 t/m 16 aug. Inl www.orlandofestival.nl