Mannen die vrouwen haten

Mannen die vrouwen haten In: 30 bioscopen Lisbeth Salander is in Mannen die vrouwen haten een vrijgevochten computerhacker, een gothic met zwart haar en stoere tatoeages, die een speurdersduo vormt met de oudere, wat uitgebluste linkse journalist Mikael Blomkvist. Actrice Noomi Rapace blijkt als Salander een schot in de roos te zijn. Ze heeft alles in huis om deze extreme rol geloofwaardig en intens neer te zetten, en zo nog enigszins te behoeden voor een karikatuur. Regisseur Niels Arden Oplev is als filmmaker stilistisch superieur aan Stieg Larsson als schrijver. scene uit de film Millennium : Mannen die vrouwen haten (2009) Oorspronkelijke titel: Män som hatar kvinnor (2009) FOTO: MVSP verfilming van het boek van Stieg Larsson MVSP

In: 30 bioscopen

Lisbeth Salander is in Mannen die vrouwen haten een vrijgevochten computerhacker, een gothic met zwart haar en stoere tatoeages, die een speurdersduo vormt met de oudere, wat uitgebluste linkse journalist Mikael Blomkvist. Actrice Noomi Rapace blijkt als Salander een schot in de roos te zijn. Ze heeft alles in huis om deze extreme rol geloofwaardig en intens neer te zetten, en zo nog enigszins te behoeden voor een karikatuur. Regisseur Niels Arden Oplev is als filmmaker stilistisch superieur aan Stieg Larsson als schrijver.