Kinderen voor kinderen

Kinderen voor kinderen KINDEREN Hilversum Het beroemde VARA kinderkoor Kinderen voor Kinderen bestaat dertig jaar. Ze zongen zo’n vierhonderd liedjes, waarvan Waanzinnig gedroomd wel negen weken op de top veertig stond. Museum Beeld en Geluid viert de verjaardag van het koor op 9, 16 en 23 augustus met veel liedjes. Er zijn workshops zang en dans, optredens én meet & greets met de kinderen van het koor. Ook is een Kinderen voor Kinderen Karaoke Player en een Kinderen voor Kinderen film in de theaterzaal. Van 11u30-15u30, Mediapark, Sumatralaan 45. Inl www.beeldengeluid.nl. Hilversum 20061210 Vara Kinderen voor kinderen finale Kluvers, Wim

Hilversum

Het beroemde VARA kinderkoor Kinderen voor Kinderen bestaat dertig jaar. Ze zongen zo’n vierhonderd liedjes, waarvan Waanzinnig gedroomd wel negen weken op de top veertig stond. Museum Beeld en Geluid viert de verjaardag van het koor op 9, 16 en 23 augustus met veel liedjes. Er zijn workshops zang en dans, optredens én meet & greets met de kinderen van het koor. Ook is een Kinderen voor Kinderen Karaoke Player en een Kinderen voor Kinderen film in de theaterzaal.

Van 11u30-15u30, Mediapark, Sumatralaan 45. Inl www.beeldengeluid.nl.