Grenzen van de sculptuur

Grenzen van de sculptuur Den Haag In Pulchri Studio heeft curator Sya van ’t Vlie een selectie gemaakt van werk van 28 leden van beeldhouwerscollectief ABK. De expositie Non-crossovers toont beelden die verder gaan dan het traditionele gemodelleerde of gehakte beeld. Beelden die de grenzen van de sculptuur verkennen, maar niet overschrijden in materiaalkeuze, kleur, wijze van presenteren, snuffelen aan andere (kunst)disciplines zonder daarmee samen te gaan of integreren van de natuur zonder landschaps- of natuurkunst te worden. T/m 23 aug, Lange Voorhout 15. Di-zo 11-17u.

Den Haag

In Pulchri Studio heeft curator Sya van ’t Vlie een selectie gemaakt van werk van 28 leden van beeldhouwerscollectief ABK. De expositie Non-crossovers toont beelden die verder gaan dan het traditionele gemodelleerde of gehakte beeld. Beelden die de grenzen van de sculptuur verkennen, maar niet overschrijden in materiaalkeuze, kleur, wijze van presenteren, snuffelen aan andere (kunst)disciplines zonder daarmee samen te gaan of integreren van de natuur zonder landschaps- of natuurkunst te worden.

T/m 23 aug, Lange Voorhout 15. Di-zo 11-17u.