CocoRosie

CocoRosie Amsterdam CocoRosie is een excentriek indie-folktronic duo uit Amerika, bestaande uit de zusjes Bianca en Sierra Casady. De dames maken deel uit van de moderne freefolk stroming, een mix van excentrieke folk en experimentele elektronica, waar ook bijvoorbeeld Antony and the John sons deel van uitmaken. Sierra zingt, speelt gitaar en harp, Bianca zingt en manipuleert diverse kinderspeelgoed, elektronica, percussie en exotische geluidsmakers. In 2004 debuteerde CocoRosie met La Maison de Mon Rêve, opgenomen in de badkamer. 7 aug, Paradiso.

Amsterdam

CocoRosie is een excentriek indie-folktronic duo uit Amerika, bestaande uit de zusjes Bianca en Sierra Casady. De dames maken deel uit van de moderne freefolk stroming, een mix van excentrieke folk en experimentele elektronica, waar ook bijvoorbeeld Antony and the John

sons deel van uitmaken. Sierra zingt, speelt gitaar en harp, Bianca zingt en manipuleert diverse kinderspeelgoed, elektronica, percussie en exotische geluidsmakers. In 2004 debuteerde CocoRosie met La Maison de Mon Rêve, opgenomen in de badkamer.

7 aug, Paradiso.