Cobra Family

Cobra Family Amstelveen Hoe de jonge Cobrakunstenaars elkaar inspireerden tot het maken van experimentele kunst: schilderijen, tekeningen, grafiek, beelden, keramiek, geschriften is te zien in het Cobramuseum. De kunstenaars werkten niet alleen in hun ateliers, maar ook tijdens familiebijeenkomsten om zo het maken van kunst te beleven met het gezien. Op de expositie Cobra Family kunnen (groot)ouders met kinderen zich ook kunstzinnig vermaken. Er is een programma met (instap)rondleidingen en workshops. Zie www.krskrscobra.nl. T/m 11 okt, Sandbergplein 1. Di-zo 11-17u

Amstelveen

Hoe de jonge Cobrakunstenaars elkaar inspireerden tot het maken van experimentele kunst: schilderijen, tekeningen, grafiek, beelden, keramiek, geschriften is te zien in het Cobramuseum. De kunstenaars werkten niet alleen in hun ateliers, maar ook tijdens familiebijeenkomsten om zo het maken van kunst te beleven met het gezien. Op de expositie Cobra Family kunnen (groot)ouders met kinderen zich ook kunstzinnig vermaken. Er is een programma met (instap)rondleidingen en workshops. Zie www.krskrscobra.nl. T/m 11 okt, Sandbergplein 1. Di-zo 11-17u