Condoleance na aanslagen Jakarta

Condoleance na aanslagen Jakarta Badhoevedorp, 3 aug. Voor het Nederlandse echtpaar dat op 17 juli omkwam bij de bomaanslagen op twee hotels in Jakarta is vanochtend in hun woonplaats Badhoevedorp een condoleanceregister geopend. Burgemeester Theo Weterings verrichte de opening. Een tweede condoleanceregister staat in het raadhuis in Hoofddorp. De registers zijn geopend tot 14 augustus. Bij de aanslagen kwamen negen mensen om, onder wie de twee daders. Ruim vijftig mensen raakten gewond. De Indonesische autoriteiten verdenken de Maleisische terrorist Noordin Mohammed Top, afkomstig uit de moslimextremistische terreurgroep Jema’ah Islamiyah. Foto NRC Handelsblad, Maurice Boyer Nabestaanden en vrienden van de omgekomen slachtoffers bij de bomaanslag in Jakarta tekenen het condoleanceregister in Badhoevedorp Foto NRC H'Blad Maurice Boyer 3-8-2009 Boyer, Maurice