Dit is een artikel uit het NRC-archief
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Dansende queens in Amsterdam

Dansende queens in Amsterdam AMSTERDAM, 1 AUG. Dansende ‘dragqueens’ op de Westermarkt, gisteravond na de Drag Queen Olympics. Het is een onderdeel van de Amsterdam Gay Pride, die vandaag zijn traditionele botenparade door de grachten beleeft. Foto Roger Cremers Nederland, Amsterdam, 30-07-2009 Na afloop van de 'Frag Queen Olympics' waar 'dames' o.a. touwtrekken en handtasgooien dansen twee Dragqueens op het Pleinfeest op de Westermarkt bij de 'Amsterdam Gay Pride' PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS
Dansende queens in Amsterdam AMSTERDAM, 1 AUG. Dansende ‘dragqueens’ op de Westermarkt, gisteravond na de Drag Queen Olympics. Het is een onderdeel van de Amsterdam Gay Pride, die vandaag zijn traditionele botenparade door de grachten beleeft. Foto Roger Cremers Nederland, Amsterdam, 30-07-2009 Na afloop van de 'Frag Queen Olympics' waar 'dames' o.a. touwtrekken en handtasgooien dansen twee Dragqueens op het Pleinfeest op de Westermarkt bij de 'Amsterdam Gay Pride' PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS Cremers, Roger