Repeterende structuren

Het werk van Hans Scholze vormt het uitgangspunt voor de expositie Repeterende structuren in het Exposorium van de Vrije Universiteit. Zijn minutieuze tekeningen hebben als uitgangspunt altijd een basismotief, dat zich op allerlei manieren herhaalt. Meestal abstract, maar soms ook figuratief. Zijn tekeningen worden getoond in de context van kunstenaars die zich in hun werk ook laten leiden door varianten op structuren

Amsterdam

Het werk van Hans Scholze vormt het uitgangspunt voor de expositie Repeterende structuren in het Exposorium van de Vrije Universiteit. Zijn minutieuze tekeningen hebben als uitgangspunt altijd een basismotief, dat zich op allerlei manieren herhaalt. Meestal abstract, maar soms ook figuratief. Zijn tekeningen worden getoond in de context van kunstenaars die zich in hun werk ook laten leiden door varianten op structuren, zoals Jan Schoonhoven, Frank van Kollem en Ella Koopman. T/m 9 sept, De Boelelaan 1105, hoofdgebouw VU. Ma-vr 9-22u30, za 9-15u.30.