nrc leest Knut Hamsun

nrc leest Knut Hamsun Pieter Steinz bespreekt Mysteriën van Knut Hamsun. Ook op nrc.tv: nrc kookt: Janneke Vreugdenhil roostert in wijnbladen omwikkelde sardines op de barbecue. nrc kamatube: Kamagurka wordt niet vrolijk van de natuur: hij windt zich op over de domheid van de meerkoet en laat dit weten aan een toevallige voorbijgangster. nrc rocks: Eric Corton bespreekt de nieuwe van Kasabian, West Ryder Pauper Lunatic Asylum. nrc.tv is te zien via nrc.tv, nrc.nl en nrc.next.nl nrc leest J.M. Coetzee Pieter Steinz bespreekt het nieuwe boek van J.M. Coetzee, Zomertijd. NRC leest Murakami

Pieter Steinz bespreekt Mysteriën van Knut Hamsun.

Ook op nrc.tv:

nrc kookt: Janneke Vreugdenhil roostert in wijnbladen omwikkelde sardines op de barbecue.

nrc kamatube: Kamagurka wordt niet vrolijk van de natuur: hij windt zich op over de domheid van de meerkoet en laat dit weten aan een toevallige voorbijgangster.

nrc rocks: Eric Corton bespreekt de nieuwe van Kasabian, West Ryder Pauper Lunatic Asylum.

nrc.tv is te zien via nrc.tv, nrc.nl en nrc.next.nl