Muziekzomer

De Muziekzomer van het NJO (Nederlandse Orkest- en Ensemble-Academie), 6 t/m 23 augustus op diverse locaties in Gelderland, staat in het teken van Leaving Home; metafoor voor nieuwe initiatieven en uitdagingen. De Muziekzomer beslaat barok tot hedendaags, soloviool tot symfonieorkest. Composer in residence is Oliver Knussen, young artists in residence zijn Frederieke Saeijs (viool) en Felicia van den End (fluit). Inl www.muziekzomer.nl.
De Muziekzomer van het NJO (Nederlandse Orkest- en Ensemble-Academie), 6 t/m 23 augustus op diverse locaties in Gelderland, staat in het teken van Leaving Home; metafoor voor nieuwe initiatieven en uitdagingen. De Muziekzomer beslaat barok tot hedendaags, soloviool tot symfonieorkest. Composer in residence is Oliver Knussen, young artists in residence zijn Frederieke Saeijs (viool) en Felicia van den End (fluit). Inl www.muziekzomer.nl.

Arnhem e.o.

De Muziekzomer van het NJO (Nederlandse Orkest- en Ensemble-Academie), 6 t/m 23 augustus op diverse locaties in Gelderland, staat in het teken van Leaving Home; metafoor voor nieuwe initiatieven en uitdagingen. De Muziekzomer beslaat barok tot hedendaags, soloviool tot symfonieorkest. Composer in residence is Oliver Knussen, young artists in residence zijn Frederieke Saeijs (viool) en Felicia van den End (fluit). Filmregisseur Frans Weisz doet mee aan een concert waarin filmbeelden en muziek elkaar versterken.

Inl www.muziekzomer.nl.