LocatieZ

Johannes van Assem, Zonder titel (verbrandingsmotor), 2009 Installatie Voor de agenda: Zzondag 02-08-2009 Verkenningen in het grensgebied van kunst en wetenschap Informele ontmoetingen met beeldende kunst, muziek en wetenschappelijk onderzoek. Voor bezoekers die nieuwsgierig zijn en open staan voor verrassingen. Elke eerste zondag van de maand tussen 15:00 en 21:00 uur. In en om Villa Ockenburgh, een opmerkelijke locatie in Den Haag, midden in de natuur. LocatieZ Villa Ockenburg Monsterseweg 4 2553 RL Den Haag www.locatieZ.net

Den Haag

Verkenningen in het grensgebied van kunst, muziek en wetenschap. Dat kan in Villa Ockenburgh, elke eerste zondag van de maand tussen 15u en 21u. Zondag 2 augustus is er onder meer Close to epiphanies, presentatie door Frank Ortmanns, fotograaf en Thomas Vroege, filmmaker. Een lezing van theoretisch bioloog Like Fokkens, die onderzoek doet naar de evolutie van moleculaire systemen. Lezing/performance, door Hans Lagerweij, beeldend kunstenaar en saxofonist/trompetist.

Monsterseweg 4. Inl www.locatieZ.net