Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

Kijk! Daar vaart mijn moeder! Notariële praktijk in Oost-Nederland schudt op haar grondvesten.

Kijk! Daar vaart mijn moeder! Notariële praktijk in Oost-Nederland schudt op haar grondvesten. Morgen bij de Gay Pride varen er ook veel vaders en moeders mee. Hoe is het om een kind te zijn van homo-ouders? Illustratie Hajo
Kijk! Daar vaart mijn moeder! Notariële praktijk in Oost-Nederland schudt op haar grondvesten. Morgen bij de Gay Pride varen er ook veel vaders en moeders mee. Hoe is het om een kind te zijn van homo-ouders? Illustratie Hajo Hajo

pagina 4 en 5