Het geluid van negen oude bomen

Veel van de bomen in de vinexwijk Vathorst zijn ouder dan de bewoners van het gebied. Wat hebben ze gehoord en hoe klinkt dat? Deze vraag inspireerde Justin Bennett tot het maken van de wandeling Hoor de bomen langs hoge bomen, verlaten houtwallen en notenbomen in Vathorst. Vanaf de website www.hoordebomen.nl zijn de geluidsfiles en de kaart van de route te downloaden op iphone en mp3speler.

Amersfoort

Veel van de bomen in de vinexwijk Vathorst zijn ouder dan de bewoners van het gebied. Wat hebben ze gehoord en hoe klinkt dat? Deze vraag inspireerde Justin Bennett tot het maken van de wandeling Hoor de bomen langs hoge bomen, verlaten houtwallen en notenbomen in Vathorst. Vanaf de website www.hoordebomen.nl zijn de geluidsfiles en de kaart van de route te downloaden op iphone en mp3speler. De wandeling duurt ongeveer 2 uur, op de fiets een uur. De eerste boom staat bij het infocentrum van Vathorst (Veenslagen 2). T/m 11 okt.