Festival Boulevard

Op het Theaterfestival Boulevard is op de gekste plaatsen locatietheater te zien, doorgaans per pendelbus te bereiken vanaf het festivalcentrum op de Parade. Uit België komen twee toneelstukken van Arne Sierens: Apenverdriet en Trouwfeesten en processen. Compagnie C. de la B. brengt de dansvoorstelling Ashes van Koen Augustijnen. Afslag Eindhoven speelt een toneelversie van Verhulsts roman De helaasheid der dingen. In Boukje Schweigmans Wiek vechten drie dansers tegen een draaiende propeller. 7-16 aug. Inl 073-6137671, www.festivalboulevard.nl.

Den Bosch

Op het Theaterfestival Boulevard is op de gekste plaatsen locatietheater te zien, doorgaans per pendelbus te bereiken vanaf het festivalcentrum op de Parade. Uit België komen twee toneelstukken van Arne Sierens: Apenverdriet en Trouwfeesten en processen. Compagnie C. de la B. brengt de dansvoorstelling Ashes van Koen Augustijnen. Afslag Eindhoven speelt een toneelversie van Verhulsts roman De helaasheid der dingen. In Boukje Schweigmans Wiek vechten drie dansers tegen een draaiende propeller.

7-16 aug. Inl 073-6137671, www.festivalboulevard.nl.