Duitsland

Na zeven jaar Nibelungen is het tijd de sage rond Siegfried eens heel anders te vertellen. Dat vindt Dieter Wedel, de baas van de Nibelungen-Festspiele. Auteur John von Düffel schreef voor het festival een komedie. Waarin een verwisseling tussen Siegfried en zijn tweelingbroer Seefred centraal staat. Seefred raakt verward in de wereldpolitiek, in waanzinnige intriges. Wat er van de oude heldenmythe overblijft? Bedrog en dwaze vermommingen. Dat alles voor het majestueuze decor van de Kaiserdom. T/m 16 aug. Inl 0049-1805337171 en www.nibelungenfestspiele.de.
Na zeven jaar Nibelungen is het tijd de sage rond Siegfried eens heel anders te vertellen. Dat vindt Dieter Wedel, de baas van de Nibelungen-Festspiele. Auteur John von Düffel schreef voor het festival een komedie. Waarin een verwisseling tussen Siegfried en zijn tweelingbroer Seefred centraal staat. Seefred raakt verward in de wereldpolitiek, in waanzinnige intriges. Wat er van de oude heldenmythe overblijft? Bedrog en dwaze vermommingen. Dat alles voor het majestueuze decor van de Kaiserdom. T/m 16 aug. Inl 0049-1805337171 en www.nibelungenfestspiele.de.

Worms

Na zeven jaar Nibelungen is het tijd de sage rond Siegfried eens heel anders te vertellen. Dat vindt Dieter Wedel, de baas van de Nibelungen-Festspiele. Auteur John von Düffel schreef voor het festival een komedie. Waarin een verwisseling tussen Siegfried en zijn tweelingbroer Seefred centraal staat. Seefred raakt verward in de wereldpolitiek, in waanzinnige intriges. Wat er van de oude heldenmythe overblijft? Bedrog en dwaze vermommingen. Dat alles voor het majestueuze decor van de Kaiserdom. T/m 16 aug. Inl 0049-1805337171 en www.nibelungenfestspiele.de.