David Byrne

British musician David Byrne performs on stage during a concert on March 9, 2009 in Duesseldorf, western Germany. AFP PHOTO DDP/CLEMENS BILAN GERMANY OUT
British musician David Byrne performs on stage during a concert on March 9, 2009 in Duesseldorf, western Germany. AFP PHOTO DDP/CLEMENS BILAN GERMANY OUT AFP

Amsterdam

Naar aanleiding van het wat folkachtige album Everything That Happens Will Happen Today gaat de voormalige zanger van de Talkin Heads, David Byrne, op tournee waarbij werk van zowel de twee albums die hij met Brian Eno opnam, als ook nummers van de drie Talking Heads-albums die Eno produceerde, wordt vertolkt. Byrne treedt op in een theatersetting met zowel zit- als staanplaatsen, een volledige band en een aantal dansers. Fans kunnen ook rekenen op ouder werk (Born Under Punches, Once in a Lifetime). Het brengt nog altijd vervoering. 2 aug 20u, Melkweg.