Brazil Rotterdam

Braziliaans plein voor de officiële opening van de Caramundo Street Art Expo, waarbij tien graffiti kunstenaars op Rotterdamse gebouwen hun werk laten zien. Inl www.brazilrotterdam.nl
Braziliaans plein voor de officiële opening van de Caramundo Street Art Expo, waarbij tien graffiti kunstenaars op Rotterdamse gebouwen hun werk laten zien. Inl www.brazilrotterdam.nl

Rotterdam

Op zaterdag 1 augustus vanaf 14u wordt het grasveld naast het Nederlands Architectuurinstituut (NAi) omgetoverd tot een Braziliaans plein voor de officiële opening van de Caramundo Street Art Expo, waarbij tien graffiti kunstenaars op Rotterdamse gebouwen hun werk laten zien. Op de kale muren van het NAi, Mauritsplaats, Boomgaardhof, Heer Bokelcollege, Delftsehof en Maassilo zijn kunstenaars nog steeds bezig hun indrukwekkende kleurexplosies te maken. Met hapjes, drankjes, een potje ‘peteca’ en de band Curumin.

Inl www.brazilrotterdam.nl