Beste afgestudeerden van 2009

Werk van in 2009 aan Nederlandse academies afgestudeerde kunstenaars is in Galerie Ron Mandos te zien op de expositie Best of Graduates 2009. De expositie bestaat uit tekeningen, foto’s, schilderijen, ruimtelijke installaties met licht en geluid, sculpturen uit papier en videowerken. Sapcentrifuge;strijkbout; rode lamp; gezichtsbruiner; hete luchtpistool;

Amsterdam

Werk van in 2009 aan Nederlandse academies afgestudeerde kunstenaars is in Galerie Ron Mandos te zien op de expositie Best of Graduates 2009. De expositie bestaat uit tekeningen, foto’s, schilderijen, ruimtelijke installaties met licht en geluid, sculpturen uit papier en videowerken. Tijdens de opening op vrijdag 31 juli zal er tussen 17 en 20u een performance te zien zijn en wordt er live muziek verzorgd door een van de kunstenaars.

T/m 29 aug, Galerie Ron Mandos, Prinsengracht 282. Open wo-za 12-18u. Inl 020- 32070 36 en www.ronmandos.nl