We kregen geen drol op de deurmat

Lieve Karin, Ik heb met plezier je column (28 juli, pagina 2) gelezen waarin je schrijft over de legendarische Geoffrey die in zijn vete met Rodolfo`s Skateshop een perfecte drol op de deurmat zou hebben neergelegd. Er is een handvol sterke verhalen in de scene, dit is er inderdaad één van. Het incident heeft helaas niet plaatsgevonden, althans niet hoe jij het beschrijft. Wij hadden er hard om kunnen lachen indien het wel had plaatsgevonden. Het verhaal is echter minder heroïsch, het was een goeie grap, een met poep besmeurd T-shirt in de winkel gooien, enkel en alleen omdat het leuk was. That`s(h)it. Van een vete was geen sprake en ik heb persoonlijk het bewuste T-shirt opgeruimd. Lieve Karin, bij ons is niets strafbaar, maak jezelf legendarisch, voel je uitgenodigd om op onze deurmat een `perfecte` drol te deponeren, zodat wij `Rodrolfo`s` voor altijd in ere kunnen houden.

    • Clifford Kalwy Rodolfo`S Skateshop