Politiek debat op Planet Paradise

Hoe lossen we de kredietcrisis op? Helpen we onszelf of kinderen in Afrika? En waar moet het heen met het onderwijs? Deze, en nog veel meer vragen komen aan bod op LLowgenda, het politieke laboratorium van de Lowlandsgeneratie. Tijdens de debatten op Lowlands discussiëren experts en bezoekers drie dagen lang over vijf politieke thema’s. Die discussies worden samengevat in een lijst voorstellen die als burgerinitiatief in Den Haag wordt aangeboden. In het nrc.next-café naast LLowgenda op Planet Paradise hangen een scherm en koptelefoons, waarop je de strijd live kunt volgen.

Intussen is de discussie al losgebarsten op bkb.nl/llowgenda. Daar kan je als bezoeker zelf discussieonderwerpen aandragen, of reageren op een van de LLowgenda-artikelen die regelmatig op de opiniepagina’s van nrc.next verschijnen.