Overige films

Blast from the Past (Hugh Wilson, 1999, VS). Grappen liggen voor de hand in komedie waarin Brendan Fraser zijn eerste 35 levensjaren heeft doorgebracht in een nucleaire schuilkelder en nu kennismaakt met het Amerika van de jaren negentig. Met Sissy Spacek en Christopher Walken als zijn paranoïde ouders.Net5, 20.30-22.45u.

Bean (Mel Smith, 1997, Engeland). Speelfilmdebuut van Rowan Atkinsons kinderlijk wrede creatie Mr. Bean wordt ontsierd door onelegant plot over Londense museumsuppoost die in Amerika wordt gehouden voor een briljant kunsthistoricus. Maar de fans smullen. Veronica, 20.30-22.10u.

Little Nicky (Steven Brill, 2000, VS). Adam Sandler als simpele duivelszoon die zijn twee kwaadaardige, in New York huishoudende broers tot de orde moet roepen in veelal als smakeloos omschreven komedie. Ook met Harvey Keitel en Patricia Arquette, en Rodney Dangerfield als Lucifer.Veronica, 22.10-23.55u.

Money Train (Joseph Ruben, 1995, VS). Doorsnee actiefilm over twee spoorwegrechercheurs (Wesley Snipes en Woody Harrelson) die besluiten de geldtrein van hun arrogante chef te beroven, staat vooral bekend als de film die in de week na de Amerikaanse première in werkelijkheid zou zijn nagespeeld. BBC1, 0.15-2.00u.