Film van de dag

Film van de dag André Waardenburg Ghost. Whoopi Goldberg zorgt als grofgebekte ‘spiritueel adviseur’ voor komische noot in bovennatuurlijke thriller annex religieus sprookje. Overleden Sam (Patrick Swayze) probeert zijn vriendin Molly (Demi Moore) te beschermen tegen frauderende bankmedewerkers en andere schurken. Ondertussen is hij op zoek naar degene die hem heeft vermoord. Ghost bevat klassieke scène waarin Swayze en Moore sensueel pottenbakken op de klanken van Unchained Melody van The Righteous Brothers. De soundtrack werd een bestseller. (Jerry Zucker, 1990, VS), Net5, 20.30-23.05u. André Waardenburg Patrick Swayze en Demi Moore bevredigen hun zin in pottenbakken. GHOST GHOST Year: 1990 - usa Patrick Swayze, Demi Moore USA 1990 Director: Jerry Zucker
Film van de dag André Waardenburg Ghost. Whoopi Goldberg zorgt als grofgebekte ‘spiritueel adviseur’ voor komische noot in bovennatuurlijke thriller annex religieus sprookje. Overleden Sam (Patrick Swayze) probeert zijn vriendin Molly (Demi Moore) te beschermen tegen frauderende bankmedewerkers en andere schurken. Ondertussen is hij op zoek naar degene die hem heeft vermoord. Ghost bevat klassieke scène waarin Swayze en Moore sensueel pottenbakken op de klanken van Unchained Melody van The Righteous Brothers. De soundtrack werd een bestseller. (Jerry Zucker, 1990, VS), Net5, 20.30-23.05u. André Waardenburg Patrick Swayze en Demi Moore bevredigen hun zin in pottenbakken. GHOST GHOST Year: 1990 - usa Patrick Swayze, Demi Moore USA 1990 Director: Jerry Zucker

Ghost. Whoopi Goldberg zorgt als grofgebekte ‘spiritueel adviseur’ voor komische noot in bovennatuurlijke thriller annex religieus sprookje. Overleden Sam (Patrick Swayze) probeert zijn vriendin Molly (Demi Moore) te beschermen tegen frauderende bankmedewerkers en andere schurken. Ondertussen is hij op zoek naar degene die hem heeft vermoord. Ghost bevat klassieke scène waarin Swayze en Moore sensueel pottenbakken op de klanken van Unchained Melody van The Righteous Brothers. De soundtrack werd een bestseller. (Jerry Zucker, 1990, VS), Net5, 20.30-23.05u.

André Waardenburg

    • André Waardenburg