Opinie

    • Ik

Opbouwend

Ik belde mijn ziektekostenverzekeraar met de vraag wanneer ik de betaling van enkele nota’s kon verwachten. Een lieve medewerkster vertelde dat het nog twee weken kon duren, omdat men een werkvoorraad had opgebouwd. Verbaasd vroeg ik: „Werkvoorraad? U bedoelt gewoon werkachterstand?” „Ja”, antwoordde de mevrouw, „dat is zo, maar van mijn baas moeten wij het

Ik belde mijn ziektekostenverzekeraar met de vraag wanneer ik de betaling van enkele nota’s kon verwachten. Een lieve medewerkster vertelde dat het nog twee weken kon duren, omdat men een werkvoorraad had opgebouwd.

Verbaasd vroeg ik: „Werkvoorraad? U bedoelt gewoon werkachterstand?”

„Ja”, antwoordde de mevrouw, „dat is zo, maar van mijn baas moeten wij het begrip werkvoorraad hanteren.”

Jac. van Steen

    • Ik