op nrcnext.nl

Deense hulde voor Contador Alberto Contador won de 96ste editie van de Tour de France. Maar wat een euforisch moment moest zijn, werd een tragikomisch schouwspel. De organisatie van de Tour draaide niet het Spaanse volkslied, maar het Deense. Het ongeloof op het gezicht van de tourwinnaar sprak boekdelen.

Hirsch Ballin op de camping

Hoe krijg je journalisten naar een persconferentie over een nieuwe overheidscampagne? Door minister van Justitie Hirsch Ballin te dumpen op een Haagse camping en hem te laten praten met burgers over internetveiligheid. Hilariteit gegarandeerd voor een gezellig seizoensgerelateerd human-interest-item-met-serieus-randje van een gekostumeerde minister tussen mensen met blote buiken en korte broeken.

Deense hulde voor Contador

Alberto Contador won de 96ste editie van de Tour de France. Maar wat een euforisch moment moest zijn, werd een tragikomisch schouwspel. De organisatie van de Tour draaide niet het Spaanse volkslied, maar het Deense. Het ongeloof op het gezicht van de tourwinnaar sprak boekdelen.

Het afscheid van Sarah Palin

Sarah Palin heeft afgelopen weekeinde flink gebarbecued, haar manier van afscheid nemen van het gouverneurschap van Alaska. De voormalige Republikeinse kandidaat voor het vicepresidentschap liet niets los over een mogelijke gooi naar het presidentschap in 2012.