Film van de dag

Al Pacino jaagt als lieutenant Vincent Hanna op boef Robert de Niro.` Heat (1995) Pers: Al Pacino Dir: Michael Mann Ref: HEA099BV Photo Credit: [ Monarchy/Regency / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement The Picture Desk

Heat Donderdag komt Michael Manns nieuwe film Public Enemies in de bioscoop. Manns films gaan over gedreven professionals – politieagenten of criminelen van het type loners – zonder al te veel vrienden. Mann concentreert zich op de sociale en psychologische gevolgen van mensen die geobsedeerd met hun vak bezig zijn. Het komt ze duur te staan, kijk naar Heat. De politieagent (Al Pacino) die dag en nacht jaagt op de crimineel (Robert de Niro) krijgt respect voor zijn prooi. Maar intussen worden families verwaarloosd en liefdes op het spel gezet.(Michael Mann, 1995, VS), Veronica, 20.30-23.50u.

André Waardenburg

    • André Waardenburg