Autocoureur Massa wellicht over tien dagen uit hospitaal

BOEDAPEST, 28 juli. - Felipe Massa maakt volgens zijn artsen grote vorderingen bij zijn herstel. Medisch directeur Peter Bazso van het militair ziekenhuis in Boedapest zei vandaag dat de 28-jarige Braziliaanse autocoureur, die zaterdag tijdens de kwalificatietraining voor de Grote Prijs van Hongarije door een veer boven zijn oog werd geraakt en zwaar crashte, mogelijk al over tien dagen weer naar huis kan. Hoewel Massa vorderingen maakt en ook al met familie en vrienden praat, is er nog steeds sprake van een levensbedreigende situatie, aldus Bazso. Massa, die gisteren ontwaakte uit een kunstmatige coma, verlaat volgens zijn vader als alles meezit over twee dagen de intensive care. Wel heeft Massa problemen met zijn linkeroog, dat hij nog altijd niet kan openen en waarvan het niet zeker is of het nog herstelt.