Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Games

Hirsch Ballin opent internetcampagne

Hirsch Ballin opent internetcampagne Den Haag, 27 juli. Op camping Kijkduinpark in Den Haag gingen minister Hirsch Ballin (Justitie, CDA) en Frans Kolkman, cybercrime-deskundige bij de politie, vanochtend met vakantiegangers in gesprek over hun internetgedrag. Zij gaven daarmee het startsein voor de campagne ‘Veilig internetten heb je zelf in de hand’ die vandaag van start ging. Doel van de campagne is dat mensen minder snel slachtoffer van cybercrime worden. Internetgebruikers moeten bijvoorbeeld bewuster omgaan met hun persoonsgegevens. Hirsch Ballin is de komende twee weken de baas van Nederland. Premier Balkenende en de vicepremiers Bos en Rouvoet zijn met vakantie. Foto Evelyne Jacq Europa,Nederland, Kijkduinpark, 27-07-2009 Minister van JustitieHirsch Ballin geeft startsein campagne "veilig Internetten" Foto: Evelyne Jacq
Hirsch Ballin opent internetcampagne Den Haag, 27 juli. Op camping Kijkduinpark in Den Haag gingen minister Hirsch Ballin (Justitie, CDA) en Frans Kolkman, cybercrime-deskundige bij de politie, vanochtend met vakantiegangers in gesprek over hun internetgedrag. Zij gaven daarmee het startsein voor de campagne ‘Veilig internetten heb je zelf in de hand’ die vandaag van start ging. Doel van de campagne is dat mensen minder snel slachtoffer van cybercrime worden. Internetgebruikers moeten bijvoorbeeld bewuster omgaan met hun persoonsgegevens. Hirsch Ballin is de komende twee weken de baas van Nederland. Premier Balkenende en de vicepremiers Bos en Rouvoet zijn met vakantie. Foto Evelyne Jacq Europa,Nederland, Kijkduinpark, 27-07-2009 Minister van JustitieHirsch Ballin geeft startsein campagne "veilig Internetten" Foto: Evelyne Jacq Jacq, Evelyne