Film van de dag

Kevin Costner (l) leert Tim Robbins de fijne kneepjes van het werpen. Bull Durham (1988) Pers: Tim Robbins, Kevin Costner Dir: Ron Shelton Ref: BUL001BW Photo Credit: [ Orion / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement
Kevin Costner (l) leert Tim Robbins de fijne kneepjes van het werpen. Bull Durham (1988) Pers: Tim Robbins, Kevin Costner Dir: Ron Shelton Ref: BUL001BW Photo Credit: [ Orion / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement The Picture Desk

Bull Durham. De beste rollen van Kevin Costner zijn in sportfilms, vooral die van Ron Shelton met wie hij Bull Durham en Tin Cup maakte. Costner kan hierin zijn voorliefde voor fysieke rollen botvieren en zijn jongensachtige charme verklaart de aantrekkingskracht die hij heeft op de vrouwen in de films. Bovendien kan hij goed overweg met de oneliners die sport graag metaforisch koppelen aan de Amerikaanse maatschappij. Costner speelt de oudere honkbalspeler Crash die werper Nuke (Tim Robbins) moet opleiden voor de Major League. (Ron Shelton, 1988, VS), Ned. 3, 20.30-22.10u.

André Waardenburg

    • André Waardenburg