4 redenen om uit te gaan

1 modefoto’s

Fashion blog by Garance Doré

Amsterdam: Foam. T/m 23 aug, 10.00-18.00u, do & vr 10.00-21.00u. www.foam.nl

‘Fashion blogger’ Garance Doré heeft tijdens de Amsterdam International Fashion Week gefotografeerd bij modeshows en andere evenementen. Haar werk wordt getoond via projecties en aan de muur bevestigde prints.

2 schrijvers aan zee

Kijkduin en Scheveningen: strandbibliotheken. Van 27 t/m 31 juli, 11.00-17.00u. www.strandbibliotheek.nl

Ronald Giphart treedt op 27, 28 en 29 juli op in de strandbibliotheek van Kijkduin; Annejet van der Zijl op 29, 30 en 31 juli in Scheveningen. De schrijvers geven je een persoonlijk leesadvies, lezen voor, vertellen over eigen en andermans werk, signeren en gaan met je in gesprek.

3 schilderactie

Den Bosch: de Markt. Tijd: 08.00-20.00u. Meer informatie op: www.ardvanderlinden.com

Een veld met tweeduizend Nederlandse vlaggen wordt vandaag geschilderd op de Markt in Den Bosch. De twee kunstenaars Roel en Martijn van der Linden – samen Ardvanderlinden – willen de boodschap ‘unity through identity’ verspreiden. Iedereen is uitgenodigd om mee te doen.

4 muziek

Nolensparkfeesten

Venlo: Nolenspark. Tijd: 16.00u. Gratis. www.nolensparkfeesten.nl

Elke maandag tot en met 24 augustus een gratis openluchtconcert in het Nolenspark. Vandaag: tijdloze funk en soul van The Soul Snatchers.