Zelaya toegang tot Honduras ontzegd

Zelaya toegang tot Honduras ontzegd LAS MANOS, 25 juli. Ex-president Zelaya van Honduras heeft gisteren getracht terug te keren. Aan de grens met Nicaragua werd hij opgewacht door aanhangers en politie. Hij keerde op zijn schreden terug: om bloedvergieten te voorkomen. Amerika vond de actie „onverstandig”. Foto Reuters Riot police stand in guard confronting supporters of ousted President Manuel Zelaya in El Paraiso, Honduras, just opposite the border with Las Manos, Nicaragua, Friday, July 24, 2009. Zelaya's supporters traveled to the border between Honduras and Nicaragua to support Zelaya's bid to reclaim the presidency from the government that ousted him in a June 28 coup. (AP Photo/Rodrigo Abd)
Zelaya toegang tot Honduras ontzegd LAS MANOS, 25 juli. Ex-president Zelaya van Honduras heeft gisteren getracht terug te keren. Aan de grens met Nicaragua werd hij opgewacht door aanhangers en politie. Hij keerde op zijn schreden terug: om bloedvergieten te voorkomen. Amerika vond de actie „onverstandig”. Foto Reuters Riot police stand in guard confronting supporters of ousted President Manuel Zelaya in El Paraiso, Honduras, just opposite the border with Las Manos, Nicaragua, Friday, July 24, 2009. Zelaya's supporters traveled to the border between Honduras and Nicaragua to support Zelaya's bid to reclaim the presidency from the government that ousted him in a June 28 coup. (AP Photo/Rodrigo Abd) AP