Wat kost de PVV Nederland eigenlijk?

Dat de PVV de vraag naar kosten en baten van allochtonen hardop stelt, verbaast niet. Maar waartoe leidt het als de ministers deze vragen gaan beantwoorden? Krijgen we dan vervolgvragen als wat kosten verstandelijk of lichamelijk beperkten of wat kosten graaiende bankiers en falende topmanagers?

Ik stel de ministers ook een vraag: wat kost de PVV Nederland? Denk aan: salaris, onkostenvergoedingen en de ondersteunende staf van hun gekozen politici, beveiliging, onnodige processen, imagoschade in het buitenland, de schaamte over hun misbruik van onze kostbare vrijheid van meningsuiting, ambtenaren werk verschaffen met irrelevante vragen.

En levert de PVV iets op?

Van de belasting die PVV`ers betalen kunnen alle genoemde posten bij lange na niet worden voldaan. Kunnen we de PVV wegens het misbruiken van belastinggeld vervolgen?

    • L.J. Lekkerkerk Nijmegen