Today's Special

Kunst begint waar mensen hun leven en hun werk inrichten op grond van eigen verlangens en inzichten. De vraag hoe en wat te eten is één van de eerste en belangrijkste. Op woensdag, vrijdag en zaterdag kookt kunstenaar Sjim Hendrix in expositieruimte W139 volgens de principes van de 18e-eeuwse gastronoom Brillat Savarin (Physiologie du goût) een dagmenu van vijf gangen, samengesteld uit verse producten uit de directe omgeving. Res 24 uur van tevoren op todaysspecial@w139.nl. Kosten: €40 incl wijn. T/m 16 aug. Warmoesstraat 139. Inl www.w139.nl

Amsterdam

Kunst begint waar mensen hun leven en hun werk inrichten op grond van eigen verlangens en inzichten. De vraag hoe en wat te eten is één van de eerste en belangrijkste. Op woensdag, vrijdag en zaterdag kookt kunstenaar Sjim Hendrix in expositieruimte W139 volgens de principes van de 18e-eeuwse gastronoom Brillat Savarin (Physiologie du goût) een dagmenu van vijf gangen, samengesteld uit verse producten uit de directe omgeving. Res 24 uur van tevoren op todaysspecial@w139.nl. Kosten: €40 incl wijn. T/m 16 aug. Warmoesstraat 139. Inl www.w139.nl