Storing in drukste weekend Schiphol

Storing in drukste weekend Schiphol Schiphol, 24 juli. Uitgerekend in het drukste weekeinde van het jaar deed zich vanochtend een technische storing voor in een deel van het bagagesysteem op Schiphol. Daardoor liepen vluchten vertraging op en vertrokken sommige vliegtuigen zonder bagage. Naar schatting 453.000 passagiers doen dit weekeinde het vliegveld aan. Vandaag was de drukste dag. De storing in de bagageafhandeling deed zich voor tussen vier en zes uur ’s ochtends. Onbekend is hoeveel passagiers de dupe zijn geworden van het technische probleem. Foto Maurice Boyer Drukste dag op Schiphol Foto NRC H'Blad Maurice Boyer 24-7-2009
Storing in drukste weekend Schiphol Schiphol, 24 juli. Uitgerekend in het drukste weekeinde van het jaar deed zich vanochtend een technische storing voor in een deel van het bagagesysteem op Schiphol. Daardoor liepen vluchten vertraging op en vertrokken sommige vliegtuigen zonder bagage. Naar schatting 453.000 passagiers doen dit weekeinde het vliegveld aan. Vandaag was de drukste dag. De storing in de bagageafhandeling deed zich voor tussen vier en zes uur ’s ochtends. Onbekend is hoeveel passagiers de dupe zijn geworden van het technische probleem. Foto Maurice Boyer Drukste dag op Schiphol Foto NRC H'Blad Maurice Boyer 24-7-2009 Boyer, Maurice