Reuzekonijnen

Landgoed Anningahof is een groot beeldenpark aan de rand van Zwolle. Het park organiseert jaarlijks een nieuwe tentoonstelling, met de nadruk op de Nederlandse hedendaagse beeldhouwkunst. Dit jaar doen 84 kunstenaars mee, onder wie bekende namen als Helen Frik, Karin Arink, Merijn Bolink en Sjoerd Buisman. Tom Claassen toont zijn reuzekonijnen en Marc de Roover het werk Kringloop, een enorme doorlopende schroef van Archimedes, in een grote cirkel in het landschap neergelegd. T/m 25 okt, Hessenweg 9. Wo-zo 13-18u. Inl www.anningahof.nl
Landgoed Anningahof is een groot beeldenpark aan de rand van Zwolle. Het park organiseert jaarlijks een nieuwe tentoonstelling, met de nadruk op de Nederlandse hedendaagse beeldhouwkunst. Dit jaar doen 84 kunstenaars mee, onder wie bekende namen als Helen Frik, Karin Arink, Merijn Bolink en Sjoerd Buisman. Tom Claassen toont zijn reuzekonijnen en Marc de Roover het werk Kringloop, een enorme doorlopende schroef van Archimedes, in een grote cirkel in het landschap neergelegd. T/m 25 okt, Hessenweg 9. Wo-zo 13-18u. Inl www.anningahof.nl

Zwolle

Landgoed Anningahof is een groot beeldenpark aan de rand van Zwolle. Het park organiseert jaarlijks een nieuwe tentoonstelling, met de nadruk op de Nederlandse hedendaagse beeldhouwkunst. Dit jaar doen 84 kunstenaars mee, onder wie bekende namen als Helen Frik, Karin Arink, Merijn Bolink en Sjoerd Buisman. Tom Claassen toont zijn reuzekonijnen en Marc de Roover het werk Kringloop, een enorme doorlopende schroef van Archimedes, in een grote cirkel in het landschap neergelegd. T/m 25 okt, Hessenweg 9. Wo-zo 13-18u. Inl www.anningahof.nl