Oorlogsklucht op De Parade

Cabaretduo Van Houts en De Ket brengt de oorlogsklucht Goed Fout, over een NSB’er met een feestartikelenwinkel en een vrouw die in het verzet zit. Het duo gebruikt de stijl van de revuesketch, met misverstanden, schaamteloze grappen, vette pret en een verdwijnkist die goede diensten bewijst. Joke Tjalsma is de verzetsvrouw die binnenshuis haar rode pruik afzet. T/m 16 aug. Inl.: www.deparade.nl.

Utrecht, Amsterdam

Reizend zomerfestival De Parade beleeft zijn laatste weekeinde in het Moreelsepark in Utrecht en vertrekt dan naar het M.L. Kingpark in Amsterdam. Cabaretduo Van Houts en De Ket brengt de oorlogsklucht Goed Fout, over een NSB’er met een feestartikelenwinkel en een vrouw die in het verzet zit. Het duo gebruikt de stijl van de revuesketch, met misverstanden, schaamteloze grappen, vette pret en een verdwijnkist die goede diensten bewijst. Joke Tjalsma is de verzetsvrouw die binnenshuis haar rode pruik afzet. T/m 16 aug. Inl.: www.deparade.nl.